Višković čestitao pobjedu Srpskoj naprednoj stranci :: zoricakusmuk.info ::

Višković čestitao pobjedu Srpskoj naprednoj stranci


Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković čestitao je predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci na pobjedi na vanrednim parlamentarnim izborima u Srbiji i istakao da je uvjeren da će Vučić nastaviti sa dosadašnjom politikom jačanja neraskidive veze između srpskog naroda.

- Narod Srbije ponovo je većinski ukazao povjerenje državotvornoj politici Vučića, koji se, u godinama iza nas, pokazao kao iskreni prijatelj i saveznik Republike Srpske - naveo je Višković.

Prema njegovim riječima, ubjedljiva podrška na izborima potvrđuje da Vučić vodi uspješnu i odgovornu politiku koja Srbiju ekonomski i privredno razvija u najizazovnijim vremenima i istovremeno učvršćuje njenu poziciju na međunarodnom planu, saopšteno je iz Vlade.

- Srpskoj naprednoj stranci i listi "Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane" čestitam na ubjedljivoj pobjedi na izborima u Srbiji. Radili ste za dobrobit naroda i države i zato su vam građani Srbije dali povjerenje da nastavite u duhu ekonomskog jačanja i prosperiteta - naglasio je Višković.

RTRS

 

online