Pitanja na koja glavni okružni tužilac bijeljinskog Tužilaštva Olga Pantić i načelnik PU Bijeljina Stjepan Terzić treba da odgovore, a tiču se zataškavanja nasilja u porodici koje je počinio sin Olge Pantić za koja imamo neoborive dokaze. :: zoricakusmuk.info ::

Pitanja na koja glavni okružni tužilac bijeljinskog Tužilaštva Olga Pantić i načelnik PU Bijeljina Stjepan Terzić treba da odgovore, a tiču se zataškavanja nasilja u porodici koje je počinio sin Olge Pantić za koja imamo neoborive dokaze.


1. Da li je tačno da je 06.02.2023. godine u večernjim satima Milica Blagojević prijavila svog muža Milana Blagojevića za nasilje u porodici?
2. Da li je tačno da je policija izlaskom na lice mjesta zatekla razvaljena vrata u stanu i prestravljeno dvogodišnje djete koje je prisustvovalo porodičnom nasilju kao i istraumiranu Milicu Blagojević?
3. Da li je tačno da su postupajući inspektori sačinili fotodokumentaciju i obavili uviđaj u stanu (vlasništvo Olge Pantić), a da o tome nije obaviješten dežurni okružni tužilac OJT Bijeljina.
4. Da li je tačno da je Stjepan Terzić pozvao postupajućeg inspektora i naredio mu da ne obavještava tužioca i da ne podnosi izvještaj tužilaštvu?
5. Dali je tačno da se, kao posljedica vašeg zataškavanja nasilja, koje čini Milan Blagojević, desilo novo nasilje u porodici koje je počinio 09.12.2023. godine i to opet pred maloljetnim djetetom?
6. Da li je tačno da je Stjepan Terzić, nakon moje objave na portalu od 09.12 2023. godine, naredio inspektoru koji je 06.02.2023 prikrio nasilje u porodici da sada sto prije sačini izvjetaj i dostavi ga tužilaštvu, Iako o tome nije obavješten dežurni tužilac i pored činjenice da je od tada prošlo više od 10 mjeseci?
Prema tome, umjesto što zaplašujete novinare bolje vam je da svoj posao radite odgovorno i profesionalno i da spriječite da se u Bijeljini desi ono što se desilo u Gradačcu, jer i tamo je nasilnika neko štitio pa je počinio nezapamćen zločin koji je potresao BiH!
Udostojite se da odgovorita na ova i druga pitanja koja sam vam postavila i time skinite sve sumnje sa sebe, a ja ću to objaviti kako novinarska profesija nalaže!
Sve dok god ćutite i ne dajete odgovore, ja ću postavljati pitanja, a vi to slobodno smatrajte pritiskom!
Zorica Kusmuk

 

online