“TOKSIČNA MAJKA” - Pomozimo svi da Milan Blagojević spasi sebe i svoju porodicu od majke - glavne okružne tužiteljice bijeljinskog Okružnog tužilaštva Bijeljina :: zoricakusmuk.info ::

“TOKSIČNA MAJKA” - Pomozimo svi da Milan Blagojević spasi sebe i svoju porodicu od majke - glavne okružne tužiteljice bijeljinskog Okružnog tužilaštva Bijeljina


Pomozimo Milanu Blagojeviću, sinu glavne okružne tužiteljice Okružnog tužilaštva Bijeljina, da spase sebe i svoju porodicu i dvogodišnjeg sina - unuka Olge Pantić.
Pomozimo mu da pronađe lijek za svoju zdravstvenu, porodičnu i socijalno-psihološku situaciju u kojoj se nalazi, pomozimo mu da spase sebe, svoju porodicu i maloljetno dijete.
Dijete, mladić, čovijek koji je odrastao u prisustvu i okruženju izuzetno toksične, ambiciozne, ali i pokvarene majke, očekuje našu pomoć.
Pomoć sistema, zdravstvenih ustanova, Ministarstva unutrašnjih poslova, tužilaštva, suda, ali i nas kao njegovih komšija, sugrađana ili prijatelja!
Nije lako odrastali u takvoj porodici, porodici u kojoj majka želi da bude oličenje istinske majke, pravedne i pravilne osobe, ambiciozne i karijere žene, i oca koji svojim ponašanjem i postupcima se okreće onoj drugoj, kriminalno strani!
Uvek puca gdje je najmanje, i žrtva bolesnih ambicija i karijeriuma postao je upravo Milan Blagojević!
Uz zdravstvene probleme i životne stranputice, ovaj mladi čovijek uništava sebe, svoju porodicu i sina jedinca.
Potrebna mu je pomoć. Potrebni smo mu svi zajedno Zajedno da spasimo jedan ljudski život. Da mu pomognemo da pronađe snagu i sve ono dobro što nosi u sebi!
Ne smijemo biti licemjerni, ne trebamo likovati u nekoj pobjedi i dokazivati da smo bili u pravu, pronađimo ljudskost u sebi i pomozimo ovom mladom čovjeku!
Terete, kazne i krst koji treba da nosi njegova majka Olga, treba da se skine sa pleća ovog mladog i nejakog čovjeka!
Ne smijemo i ne treba da ga guramo u ambis bad kojim stoji godinama unazad, pokažimo ljudskog, saosjećanje, odgovornost, budimo gradom svoje pomoći dio snage koja će Milanu Blagojević pomoći da spase sebe i svoju porodicu!
APEL ZA POMOĆ JEDNOM MLADOM ČOVJEKU, KOJI U MORU ISKUŠENJA MORA PRONAĆI SNAGU I PUT IZLJEČENJA I SPASENJA.
ČOVJEKU KOJI MORA SPASITI SEBE I SVOJU PORODICU. MORA STATI, PRESTATI BJEŽATI, KOJI SE MORA BORITI ZA SVOJE ZDRAVLJE, ZA SVOJ ŽIVOT, ŽIVOT SVOJE PORODICE I SINA KOJEM TREBA OTAC!
GOSPOĐO OLGA, ŽRTVA VAŠIH AMBICIJA, SUJETE, OSVETOLJUBIVOSTI, JE VAŠE DIJETE, VAŠ SIN I NJEGOVA PORODICA, NJEGOVO ZDRAVLJE!
IMALI POZICIJA, NOVAC, DRUŠTVENI STATUS KOJI SE MOGU MJERITI ILI MIJENJATI ZA ZDRAVLJE SVOG DJETETA, ZA ŽIVOT SVOG DJETETA ILI NJEGOVE PORODICE!
Dosta je bilo zabluda, zamjena teza i laži!. Nikoga i nikada niste spasili, samo ste uništili sopstveno dijete!
Bilo bi moralno da podnesete ostavku i da Vam u životu bude prioritet upravo Vaš sin, njegovo zdravlje i njegova porodica!

 

online