GO SNSD BIJELJINA: KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA BIĆE IZ REDOVA SNSD-A :: zoricakusmuk.info ::

GO SNSD BIJELJINA: KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA BIĆE IZ REDOVA SNSD-A


Kao što je javnost već obavještena, Bojan Savić je izabran za sekretara Gradskog odbora SNSD Bijeljina, a dosadašnji sekretar Niko Sjerić, imenovan je za potpredsjednika GO SNSD, a to je na konferenciji za novinare potvrdio predsjednik bijeljinskog odbora Miroslav Milovanović.
On je istakao da Koalicija “Dogovor za Bijeljinu” više ne postoji, jer SNSD smatra da nakon neuspjelog martovskog referendum, postojanje koalicije gubi smisao.
-Naredna, 2024. godina je godina lokalnih izbora i SNSD se maksimalno posvećuje svojim mjesnim odborima i stranačkim organima, kako bi se što bolje pripremili za izbore. Takođe, kandidat za gradonačelnika biće sigurno iz redova SNSD-a, a tek nakon toga možemo praviti koalicije sa političkim subjektima koji budu podržali našeg kandidata za gradonačelnika, bez bilo kakvih kalkualcija”, rekao je Milovanović.
Sekretar GO SNSD Bojan Savić istakao je da je pitanje svih pitanja u aktuelnom političkom trenutku, podrška institucijama RS i odbrana imovine RS i podrška legalno izabranom predsjedniku Srpske Miloradu Dodiku.

 

online