Užas u Doboju: Otac sjekirom povrijedio sina, pa se izbo nožem :: zoricakusmuk.info ::

Užas u Doboju: Otac sjekirom povrijedio sina, pa se izbo nožem


Dvije osobe zadobile su teške tjelesne povrede opasne po život, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Kako navode u policiji, sve se desilo jutros u ulici Dobojskih brigada kada je jedno lice u pomoćnom objektu povrijedilo drugo, a zatim i sebe. Prema pričama Dobojlija navodno je otac nožem povrijedio sina, a zatim i sebe.

Nezvanično, policija je na mjestu napada pronašla sjekiru i nož koji su najvjerovatnije korišćeni prilikom napada.

Izvor blizak istrazi rekao je da se pretpostavlja da je otac sjekirom udario sina, a potom nožem povrijedio sebe te da je ostavio oproštajno pismo.

U policiji nisu mogli da govore detalje i potvrde ove informacije, te su istakli da su ekipe na terenu i da vrše uviđaj.

- Slučaj je policiji prijavljen danas oko 10.15 časova, a povrijeđene osobe su vozilom Službe hitne pomoći Doma zdravlja Doboj prevezene su u dobojsku bolnicu radi ukazivanja potrebne ljekarske pomoći, a zadobile su teške tjelesne povrede opasne po život  - navodi se u saopštenju policije.

U bolnici "Sveti apostol Luka" u Doboju rekli su da su zaprimilie dva pacijenta sa teškim tjelesnim povredama, od kojih je jedan s povredom glave i obilnim krvarenjem upućen na Odjeljenje neurohirurgije Univerzitetskog kliničkog centra u Banjaluci.

Drugi pacijent smješten je u Jedinici intenzivne njege Službe za hirurgiju dobojske bolnice u teškom stanju usljed povreda zadobijenih na grudnom košu, obe podlaktice odnosno ručna zgloba i oba skočna zgloba.

Glas Srpske

 

online