POKRET USPJEŠNA SRPSKA DAO SVOJ POTPIS ZA OPOZIV GRADONAČELNIKA :: zoricakusmuk.info ::

POKRET USPJEŠNA SRPSKA DAO SVOJ POTPIS ZA OPOZIV GRADONAČELNIKA


Predsjednik GO PUS-a: “Bijeljini treba energičan čovjek koji će oko sebe okupiti ljude koji znaju i mogu da urade pozitivne stvari za svakog pojedinca u našem gradu”

Predstavnici “Pokreta uspješna Srpska” potpisali su danas principe djelovanja Narodne koalicije “Pokrenimo Bijeljinu” koja podržava opoziv gradonačelnika Ljubiše Petrovića.
 
U ime “Pokreta Uspješna Srpska”, predsjednik Gradskog odbora Nemanja Janković, naglasio je da se mora promijeniti stanje u kom se Bijeljina nalazi, kako je rekao, “već duže od dvije godine”.


 
-Bijeljina se nalazi u stanju stagnacije i u mraku, što nas je opredijelilo da svom snagom krenemo u proces opoziva aktuelnog gradonačelnika. Bijeljini treba energičan čovjek koji će oko sebe okupiti ljude koji znaju i mogu da urade pozitivne stvari za svakog pojedinca u našem gradu, čovjek koji će da napravi adekvatnu konekciju lokalne i republičke vlasti koju, nažalost, nemamo. Bijeljina je grad sa perspektivnom, ali ne može da se razvija bez komunikacije sa republičkim organima, a posebno po pitanju kapitalnih projekata koji su od opšteg interesa”, rekao je Janković i poručio da Koalicija ima dobre namjere prema svakom građaninu i da napravi bolju budućnost svih građana.
 

 

online