Narodna koalicija Pokrenimo Bijeljinu: Podrška još tri stranke za opoziv gradonačelnika :: zoricakusmuk.info ::

Narodna koalicija Pokrenimo Bijeljinu: Podrška još tri stranke za opoziv gradonačelnika


Narodnoj koaliciji "Pokrenimo Bijeljinu" i principima njenog djelovanja sutra će se pridružiti predstavnici Pokreta "Uspješna Srpska", Srpske radikalne stranke "Dr Vojislav Šešelj" i Saveza za novu politiku, najavljeno je iz ove koalicije.

"Masovno okupljanje oko Narodne koalicije `Pokrenimo Bijeljinu` i podrška opozivu gradonačelnika Ljubiše Petrovića dokaz je da je građanima Bijeljine i Semberije dosta mržnje i podjela i da svi koji nam se pridružuju vjeruju da naša koalicija ima snagu i tim koji će pokrenuti Bijeljinu", saopšteno je iz Koalicije.

U saopštenju se navodi da se svakoga dana Narodnoj koaliciji "Pokrenimo Bijeljinu" priključuje sve veći broj političkih subjekata, organizacija civilnog društva, sportskih udruženja, obrazovnih institucija i institucija kulture, kao i građana Bijeljine i cijele Semberije.

Predstavnici nova tri politička subjekta u Narodnoj koaliciji "Pokrenimo Bijeljinu" potpisaće principe djelovanja u 11.00 časova u Centru za kulturu "Semberija", a nakon toga su najavljene izjave za medije.

Nezavisne

 

online