Lazarević: Petrović se sakrio u mišju rupu! :: zoricakusmuk.info ::

Lazarević: Petrović se sakrio u mišju rupu!


Zlatan Lazarević, šef Kluba odbornika SNSD-a, izjavio je da se Ljubiša Petrović “zavukao u mišju rupu odakle najavljuje nekakve revolucije”, a povodom odluke SG o održavanju referenduma za opoziv Petrovića.

“Pa gdje je gradonačelnik Ljubiša?! Vidim zavukao se u mišju rupu i odatle najavljuje nekakve revolucije i svakakve druge gluposti. A nije imao hrabrosti da u Gradskoj skupštini stane pred nas odbornike. Pobjegao je i od novinara, pa izjavu dao samo jednoj, zna se kojoj televiziji...”, izjavio je Lazarević.

On smatra da Ljubiša Petrović bježi od istine i da nije imao hrabrosti odgovoriti na pitanja poput koliko je miliona utrošeno na nezakonita zapošljavanja njegovih poslušnika.

“Pobjegao Ljubiša od istine, nije imao odgovor na pitanje koliko je miliona potrošio na nezakonita zapošljavanja svojih poslušnika, na sopstvenu promociju i lažnu reklamu o "narodnom gradonačelniku…”, naglasio je Lazarević.

Ljubiša Petrović, u vezi referenduma, rekao je da one, koji ga pokreću, čeka politički kraj u Bijeljini.

“Odgovorno i svjesno im poručujem da ih u Bijeljini čeka politički kraj. Kada polome zube i kada opoziv ne uspije, uzeću zastavu Republike Srpske, zastavu grada Bijeljina i zastavu Srpske demokratske stranke, ići ću pješke od Bijeljine kroz Brčko, Šamac, Modriču, Doboj i druge opštine, zajedno sa narodom i ići ka Banjaluci, a tamo ćemo se vidjeti, CIK predsjedniče”, naveo je Petrović.

Narod je, kako je dodao, uvijek odlučivao.

“Na Bijeljini ćete polomiti zube, jer je narod uvijek odlučivao i nikada nije dao legitimitet kriminalu, zloupotrebama, pljačkama javnih preduzeća, lažnim diplomama i presuđenim počiniteljima seksualnih delikata, a takvi se nalaze u Skupštini grada. Doživjećete politički krah koji će vas uvesti u vaš politički kraj zajedno sa bijeljinskom svitom. Skupština se današnjom Odlukom drznula da prekraja slobodnu volju naroda koja je 2020. godine izrečena jasno, kada je narod meni kao gradonačelniku ukazao povjerenje da vodim Bijeljinu u naredne četiri godine. Ljudi koji su se usudili na to, upravo će tu volju naroda osjetiti 19. marta”, naveo je Petrović.

Kako je saopšteno iz Petrovićevog kabineta, on je pozvao građane da u što većem broju izađe na referendum i još jednom slobodno iskaže svoju volju, ali je i, kako se dodaje, kao licemjerno ocijenio to što pokretači procedure opoziva ni u jednom trenutku nisu saopštili javnosti na koji će način snositi odgovornost kada opoziv ne prođe.

“Čime oni odgovaraju za formiranje ovog političkog cirkusa? Niko nije rekao da li će se, kada opoziv ne prođe, odreći svojih funkcija, a znamo da ih imaju po nekoliko. Isto tako, znamo da nemaju narodnu podršku, a jedinu šansu koju vide u opozivu je da ponovo pokradu narodnu izbornu volju. Tome se svjesno odupiremo i jasno kažemo: polomićete zube na Bijeljini, poručio je Petrović.

 

online