DIREKTOR BOLNICE NA BOŽIĆ OBIŠAO PORODILIŠTE I PEDIJATRIJU Djeca nam se rađala :: zoricakusmuk.info ::

DIREKTOR BOLNICE NA BOŽIĆ OBIŠAO PORODILIŠTE I PEDIJATRIJU Djeca nam se rađala


Povodom najradosnijeg hrišanskog praznika Božića, direktor Bolnice “Sveti Vračevi”prof. dr Zlatko Maksimović sa saradnicima, obišao je sve majke porodilje na Odjeljenju za ginekologiju i akušerstvo i najmlađe pacijente koji su hospitalizovani na Odjeljenju pedijatrije i tom prilikom, zajedno sa dr Nelom Mitrović, pomoćnikom direktora, uručo im prigodne poklone.
 
“Božić je praznik koji simbolizuje rađanje novog života, praznik djece i roditeljstva, Naša želja je da, bar malo, dočaramo prazničnu atmosferu, darujemo novorđene bebe i obradujemo poklonima naše mališane koji su na liječenju u našoj ustanovi. Svim majkama čestitamo na potmostvu uz želju da nastave svoj podvig materinstva, da im ove bebe koje su donijele na svijet budu tek početak, jer djeca su najveći dar i najveća radost”, rekao je Maksimović tom prilikom.
 
Zajedno sa, saradnicima, direktor bijeljinske bolnice, obišao je sve dežurne službe i zaposlene koji danas rade i poželio im srećne praznike, mnogo zdravlja i uspjeha u ovog godini.
 
Hristina je prva beba koja rođena u bijeljinskoj bolnici 7. januara, 38 minuta nakon ponoći, a na božićno jutro rođena su još dva dječaka.
 
Na ginekološko-akušerskom odjeljenju ukupno je devet porodilja i dvije trudnice koje očekuju najradosniji trenutak, rađanje novog života.

 

online