Lazarević: Ljubiša Petrović ništa ne radi osim što veliča svoj lik i djelo :: zoricakusmuk.info ::

Lazarević: Ljubiša Petrović ništa ne radi osim što veliča svoj lik i djelo


Šef Kluba odbornika SNSD-a u Skupštini grada Bijeljina Zlatan Lazarević smatra da narod Semberije vidi da gradonačelnik Ljubiša Petrović ništa ne radi po pitanju brojnih infrastrukturnih projekata, istuči da Petrović radi isključivo na veličanju svog lika i djela.

“U vezi budžeta, mene lično zanima Program o korištenju podsticaja koji zajedno sa ovim dokumentom čeka da izađe u Službenom glasniku. To će stvoriti uslove za isplatu podsticaja za 2022. godinu iako je pitanju samo 20 hiljada KM”, naglasio je Lazarević, dodajući da je ovih 20 hiljada tehnička korekcija u Budžetu.

U izjavi nakon vanredne Skupštine grada, Lazarević je iznio niz krupnih propusta u radu gradonačelnika, između ostalog u vezi trošenja sredstava na prekomjeran broj zapošljavanja u Gradsku upravu, oko četiri miliona KM.

“Nož i pogača su u njegovim rukama. Na sjednici se nije ni pojavio, a u tom njegovom djelovanju naroda nema nigdje”, naglasio je Lazarević.

Prema njegovim riječima, u Semberiji Gradska uprava ništa ne asfaltira iako su imali na raspolaganju 134 miliona KM, pa su mogli koji milion odvojiti za puteve.

“Narod želi nove puteve, novu rasvjetu, borbu protiv ambrozije. Čovjek ništa ne radi. O narodu priča punim ustima, a potrebe naroda ne gleda. Nadam se da će narod progledati i da se završi ovaj rialiti program”, kategoričan je Lazarević.

Ovakve izjave su potvrda da se uskoro bliži i konačna odluka o pokretanju opoziva Ljubiše Petrovića od strane Koalicije “Dogovor za Bijeljinu” predvođene SNSD-om.

Na vanrednoj Skupštini grada nisu se pojavili ni gradonačelnik Petrović niti odbornici skupštinske manjine.

 

online