SJEDNICA GLAVNOG ODBORA DEMOS-a: U MARTU UNUTARSTRANAČKI IZBORI :: zoricakusmuk.info ::

SJEDNICA GLAVNOG ODBORA DEMOS-a: U MARTU UNUTARSTRANAČKI IZBORI


Predsjednik DEMOS-a Nedeljko Čubrilović rekao je danas da je na sjednici Predsjedništva i Glavnog odbora DEMOS-a donesena odluka o raspisivanju unutarstranačkih izbora i izboru komisije za njihovo sprovođenje u martu naredne godine.

“Očekujem da ovi unutarstranački izbori budu završeni do kraja marta naredne godine kako bismo u aprilu imali i izbornu skupštinu i izabrali novo rukovodstvo koje će da vodi ovu političku opciju uspješnije nego što smo mi do sada radili”, rekao je Čubrilović novinarima u Bijeljini.

On je naglasio da će DEMOS tako pokazati da je organizacija koja zna kako, kada i šta treba da uradi.
 

“Danas smo održali sjednicu Predsjedništva i Glavnog odbora DEMOS-a u funkciji završetka veoma uspješnog mandata od četiri godine, a to govore naši rezultati na izborima koji su održani u oktobru”, rekao je Čubrilović.

On ističe da pet narodnih poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske i jedan poslanik na nivou BiH govori o tome da je DEMOS ozbiljna politička organizacija, da ima podršku velikog broja građana koji zaslužuju da ova politička opcija nastavi ovim putem, sa sadržajima koje promoviše.

“Očekujemo da naša kompaktnost pokaže punu stabilnost u budućem djelovanju”, rekao je Čubrilović.

 

online