Stevo Lazić obratio se za pomoć visokom predstavniku u BiH u vezi rješavanja problema da vrati svoju imovinu :: zoricakusmuk.info ::

Stevo Lazić obratio se za pomoć visokom predstavniku u BiH u vezi rješavanja problema da vrati svoju imovinu


Obzirom da je u Bijeljini boravio visoki predstavnik Kristijan Šmit, vlasnik BP “Dragstes” Stevo Lazić obratio se prvom čovjeku OHR-a za pomoć u vezi njegovog dugogodišnjeg problema da povrati svoju imovinu koja je uzurpirana od strane Kompanije “Nešković”.
 

“Večeras sam oko 16.30 časova parkirao svoje putničko vozilo pored pratnje visokog predstavnika gospodina Kristijana Šmita sa kojim sa porazgovarao o svom problemu o uzurpiranju moje lične imovine”, istakao je Lazić.

On je naglasio da mu nije jasno da se tako nešto događa u našoj zemlji.
 

“U međuvremenu smo razmjenili mejl adrese i broj telefona ustanove kojoj treba da se obratim. Vidjećemo da li će nadležni u Bijeljini,  a i u Banja Luci da odreaguju i da shvate ovaj problem ozbiljnim”, kaže Lazić.

Podsjećamo da dvije i po godine traje golgota porodice Lazić od kada je uzurpiran dalekovod u vlasništvu porodice Lazić.
 
Zbog ovog problema, pumpa u vlasništvu Steve Lazića u Crnjelovu, od tada koristi agregat.
 

“Prošlo je dvije i po godine od isključenja pumpe Dragstes u Crnjelovu sa elektro-mreže, a još nismo dobili papir zašto smo isključeni”, rekao je Stevo Lazić.

On je, u vezi neriješavanja ovog problema, izrazio nezadovoljstvo ne(radom) nadležnih službi Gradske uprave Bijeljina i nadležnih institucija.


 
Pod parolom “Ne tražim tuđe, svoje ne dam”, vlasnik kompanije “Dragstes” Stevo Lazić od samog početka ovog problema bori se da, kako kaže, ispravi nepravdu koja mu je nanesena.
 
Dokumentacija “šeta” sa republičkog na lokalni nivo ?!
 
Polovinom maja rješenjem resornog ministarstva predmet “Dragstes” vraćen je na odlučivanje u nadležno gradsko odjeljenje. Međutim, dokumentacija je iz gradskog odjeljenja opet vraćena u Banja Luku.
 
Da li je pravda spora, ali i dostižna, vidjećemo upravo na slučaju “Dragstes”.
 
Kako god porodica Lazić neće odustati od pravne borbe da povrate svoju imovinu.
 

 

online