STEVANOVIĆ: PODRŠKA PRERAĐIVAČIMA I PROIZVOĐAČIMA HRANE :: zoricakusmuk.info ::

STEVANOVIĆ: PODRŠKA PRERAĐIVAČIMA I PROIZVOĐAČIMA HRANE


Kandidati Pokreta Uspješna Srpska za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest posjetili su danas Prehrambenu industriju "Sava" u Bijeljini i poručili da je ključ opstanka u hrani, vodi i energiji.

Kandidat Aleksandar Stevanović rekao je da poljoprivreda predstavlja jednu od najznačajnijih privrednih djelatnosti u Republici Srpskoj, a posebno u Semberiji.
 
"Zbog toga ćemo uvijek podržavati kompanije koje podstiču razvoj poljoprivrede, kao što je `Sava`", istakao je Stevanović.
Kandidat Nemanja Janković rekao je da je "Sava" primjer izreke "svjetsko, a naše", sa proizvodima koji se plasiraju na sve kontinente, a pohvalio je fabriku i zbog toga što ima zadovoljne radnike, sa redovnim primanjima i uplaćenim doprinosima, zahvaljujući dobrom rukovodstvu, saopšteno je iz Pokreta Uspješna Srpska.
 
Osnivač stranke Zlatko Maksimović rekao da iz ugla ljekarskog poziva i misije u borbi za zdravlje, u Pokretu smatraju da je proizvodnja zdrave hrane ključni faktor zdravog života.

"Fabrika `Sava` je simbol dobro organizovane kompanije, zaštitni znak Semberije i Republike Srpske i brend naše poljoprivrede", ocijenio je Maksimović.
 
U saopštenju je navedeno da kandidati Pokreta Uspješna Srpska u okviru koalicije NPS, PUS I PSDS na izborima 2. oktobra podržavaju Milorada Dodika za predsjednika Republike Srpske i i Željku Cvijanović za člana Predsjedništva jer su oni dokazali da uspješno vode Srpsku. 
 

 

online