MILOVANOVIĆ: OČEKUJEMO UBJEDLJIVU MILORADA DODIKA I ŽELJKE CVIJANOVIĆ :: zoricakusmuk.info ::

MILOVANOVIĆ: OČEKUJEMO UBJEDLJIVU MILORADA DODIKA I ŽELJKE CVIJANOVIĆ


Novoimenovani predsjednik Gradskog odbora SNSD Bijeljina Miroslav Milovanović izjavio je da SNSD očekuje ubjedjivu pobjedu na predstojećim izborima, ističući da je SNSD kao najodgovornija politička opcija, sa svojim koalicionim partnerima čvrsto stoji na stanovištu očuvanja RS.
 
On je na današnjoj pres-konferenciji izjavio da su Milorad Dodik, kandidat SNSD-a za predsjednika RS i Željka Cvijanović, kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH, garant očuvanja i stabilnosti Srpske. 
 
SNSD u izbornoj jedinici šest, kako je rečeno na pres-konferenciji SNSD-a, očekuje osvajanje više od 17. 000 glasova, što su tri poslanička mandata, da u Bijeljini bude najjača politička partija i da Dodik i Cvijanovićeva pobijede u ovom gradu.
 
Milovanović je naglasio da ozbiljna vremena zahtijevaju i ozbiljne političare, ističući da su upravo Milorad Dodik i Željka Cvijanovićeva  idealan tim za ono za šta su kandidovani.
 
Prema njegovim riječima, u političkom smislu nije moguće upoređivati Željku Cvijanovićevu i Mirka Šarovića, niti Milorada Dodika i Jelenu Trivić.
 
Dodik je, kako je rekao, preiskusan političar i potpuno spreman da ponovo obavlja funkciju predsjednika RS, za razliku od Trivićeve koja je politički amater za tu poziciju za koju je kandidovana.
 
„Za razliku od Dodika koji je inicirao rezoluciju protiv uvođenja sankcija Ruskoj Federaciji, Trivićeva je,  kao narodni poslanik,  izašla iz skupštinske sale  kada se o toj rezoluciji glasalo i nije se izjasnila“, izjavio je Milovanović.
 
On je naglasio da će SNSD, zajedno sa koalicionim partnerima, učiniti sve da predsjednik RS,  nakon opštih izbora 2. oktobra,  bude Dodik i da u njegovom timu, kao srpski član Predsjedništva bude Cvijanovićeva.
 
Milovanović je pozvao građane da tokom predizbirne kampanje svi budu tolerantni, kulturni i dostajanstveni, da se potvrdi demokratska opredijeljenost i slobodna volja građana na opštim izborima.
 
On je pozvao birače da analiziraju sve političke predstavnike i da se podsjete šta se dešavalo u vremenima kada su vladali oni koji pretenduju da rade ono to su radili prije 10 i više godina.
 
„Uporedite kako su se isplaćivale penzije u tom periodu, a kako se isplaćuju posljednjih godina, koliko su oni povećavali penzije, a koliko se penzije povećavaju od kada SNSD,  kao najodgovornija politička partija u okviru koalicije,  čini izvršnu vlast u RS“, dodao je Milovanović.

​Semberija info

 

online