Eksluzivno: Šta se navodi u krivičnoj protiv Vase Arsenovića :: zoricakusmuk.info ::

Eksluzivno: Šta se navodi u krivičnoj protiv Vase Arsenovića


Vaso Arsenović
Vaso Arsenović, bivši v.d. direktor “Elektro-Bijeljine” osumnjičen je za zloupotrebu službenog položaja po više osnova, a najgore je što je nakon njegove smjene potpisao ugovor o prodaji imovine ovog preduzeća u Zvorniku.
Kako saznajemo, izvršena je prodaja nepokretnosti - plac “Elektro-Bijeljine” u Zvorniku i to bez saglasnosti Nadzornog odbora i Skupštine akcionara, a Skupština akcionara mora da da saglasnost.
Vaso Arsenović smijenjen je 10. juna u 8.00 časova i od tog trenutka nije bio v.d. direktor, što znači da poslije 08.00 časova nije smio ništa potpisivati.
Međutim, istog dana u 15.00 časova potpisao je notarski ugovor u Zvorniku u kom se navodi prodaja upravo ove nepokretnosti.
V.d. direktora “Elektro-Bijeljine” Marka Mihajlovića nismo dobili jer je nedostupan, a rukovodstvo preduzeća subotom ne radi te nismo mogli dobiti možda još neke detalje iz krivične koju je “Elektro-Bijeljina” podnijelo bijeljinskom Okružnom javnom tužilaštvu.
Naš portal je duže vrijeme ukazivao na sumnje da se u periodu Vase Arsenovića u “Elektro-Bijeljini” rade nezakonite radnje.

 

online