Vučić: Ne miješamo se u unutrašnja pitanja Crne Gore :: zoricakusmuk.info ::

Vučić: Ne miješamo se u unutrašnja pitanja Crne Gore


Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će sačekati prvo da se formira crnogorska vlada i kako se stvari odvijaju, pa će tek onda komentarisati.

On je na pitanje novinara kakvu poruku šalje to što u novoj vladi Crne Gore neće biti predstavnika Srba, a biće predstavnici stranke Mila Đukanovića, rekao da ne želi da se miješa u unutrašnja pitanja Crne Gore.

-Bavićemo se pitanjem našeg naroda i političkim djelovanjem, ali prvo da se formira vlada. Mi poštujemo Crnu Goru, cijenimo je i sačekaćemo da vidimo kako stvari idu, pa ćemo komentarisati - rekao je Vučić

Istakao je da „mjeseci pred nama neće biti laki i da očekuje mnogo pritisaka i prijetnji i sprovođenja tih prijetnji u djelo na KiM“.

-Čini mi se da mjeseci pred nama neće biti laki i očekujem mnogo pritisaka i prijetnji i sprovođenja tih prijetnji u djelo na KiM od strane onih koji su nedovoljno odgovorni i ne razumiju da mir nije samo interes Srba, već i Albanaca - rekao je Vučić tokom obilaska završnih radova na kompletnoj rekonstrukciji mosta preko reke Mlave u Petrovcu, koji je dio regionalnog puta.

-Ali, kada vidite koliko drugih problema u svijetu ima, dobro je kada možete da gradite i radite i osigurate kakvu takvu budućnost našoj djeci - naveo je Vučić.

Tanjug

 

online