Siner poslije nove titule: Nole je ipak Nole :: zoricakusmuk.info ::

Siner poslije nove titule: Nole je ipak Nole


Italijan Janik Siner u velikom intervju govorio je o osjećanjima poslije osvajanja prvog gren slema u sezoni, dok je u jednom trenutku spomenuo i Đokovića.

Siner uvjerava javnost da ga uspjeh u Australiji nije pretjerano podigao i pored toga Italijan ne smatra sebe najvećim favoritom za predstojeće velike turnire i gren slemove.

"To je velika riječ, još imam mnogo posla, sada me i protivnici bolje znaju, moje slabosti. Rekao bih da sam jedan od najboljih. Zverev i Medvedev igraju jako dobro, Karlos je već osvojio dva slema, a dvije godine je mlađi. I tu je Nole – Nole je Nole“, rekao je Siner.

Podsjetimo da je Siner do titule u Australiji pobijedio Novaka Đokovića u polufinalu, dok je u meču za titulu bio bolji od Rusa Danila Medvedeva.

Italijan nije puno odmarao poslije velikog uspjeha u Australiji za koji smatra da ga nije puno ganuo.

"Nisam ni o čemu razmišljao. Osjećaj je bio veoma lijep, naravno, ali nisam previše razmišljao – u tim trenucima svakako još nisam mogao da budem svjestan šta se dogodilo. Pogledao sam neke filmove i zaspao“, smatrao je Siner u intervjuu za italijanski "Veniti fer".

Janik je posle gren slem titule igrao na turniru u Roterdamu, gdje je osvojio još jednu titulu. Italijan je u gradu na sjeveru Holandije bio bolji u finalu od Aleksa De Minora i tako ostao neporažen u 2024. godini.

Tanjug

 

online