Đoković otkrio kada će početi razmišljati o penziji :: zoricakusmuk.info ::

Đoković otkrio kada će početi razmišljati o penziji


Najbolji teniser planete Novak Đoković rekao je da će početi da razmišlja o povlačenju kad mladi igrači počnu da ga "rasturaju" i dodao da ga je prošlogodišnji poraz od Karlosa Alkaraza u finalu Vimbldona dodatno motivisao za osvajanje US opena.

"Možda će trenutak za povlačenje postati bliži kad prestanem da osvajam grend slemove i kad ne budem u stanju da budem među glavnim kandidatima za velike titule. Kad mladi momci počnu da me 'rasturaju', onda ću verovatno početi da razmišljam i da se pitam da li da nastavim. Ali, za sada je sve u redu", rekao je Đoković u intervjuu za američki časopis "Sports illustrated".

Đoković je na prošlosezonski Ju Es open stigao poslije poraza u finalu Vimbldona od Alkaraza.

"To me je toliko razbesnelo, da sam morao da dođem i pobedim sve na američkom tlu, što sam i učinio", dodao je Đoković, prenosi Tanjug.

On je o odnosu javnosti prema njemu u posljednje vrijeme, rekao da sada osjeća veću ljubav publike.

"Osećam sada veću ljubav kada je u pitanju publika, osećam da me više cene i poštuju, a možda je to zato što Rodžer Federer i Rafael Nadal nisu tu", zaključio je Đoković koji će prve mečeve poslije Australijan opena igrati od 6. do 17. marta na Mastersu u Indijan Velsu, a ubrzo poslije toga i u Majamiju.

Tanjug

 

online