Višković: Uloga i značaj koju su borci imali u odbrani Republike Srpske nemjerljiva :: zoricakusmuk.info ::

Višković: Uloga i značaj koju su borci imali u odbrani Republike Srpske nemjerljiva


Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković uputio je čestitku predsjedniku Boračke organizacije Republike Srpske Radanu Ostojiću i svim članovima BORS-a, povodom Mitrovdana - Krsne slave Boračke organizacije Republike Srpske.

- U ime Vlade Republike Srpske i u svoje ime, upućujem Vam srdačne čestitke povodom obilježavanja Mitrovdana - Krsne slave Boračke organizacije Republike Srpske. Obilježavanje krsne slave, prilika je da se sa zahvalnošću sjetimo i odamo počast svim našim borcima, koji su položili svoje živote za slobodu Republike Srpske i njenog naroda - navodi se u čestitki predsjednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića.

Uloga i značaj koju su borci imali u odbrani Republike Srpske, kaže Višković su nemjerljivi.

- Briga o njima i njihovim porodicama, bila je i uvijek će biti među najvažnijim prioritetima u radu Vlade Republike Srpske i njenih institucija. U partnerskom odnosu sa Boračkom organizacijom, nastavićemo da predano radimo na zaštiti prava i unapređenju položaja i materijalnog standarda porodica poginulih boraca, ratnih vojnih invalida i demobilisanih boraca - dodaje se u čestitki Viškovića.
RTRS

 

online