RSS Ugljevik i Slavenko Ristić obezbijedili trenerke za FK „Majevica“ iz Zabrđa :: zoricakusmuk.info ::

RSS Ugljevik i Slavenko Ristić obezbijedili trenerke za FK „Majevica“ iz Zabrđa


Republička stranka Srpske – Opštinski odbor Ugljevik i privrednik Slavenko Ristić obezbijedili su 25 kompleta sportskih trenerki za Fudbalski klub /FK/ „Majevica“ iz Zabrđa koji se takmiči u 1. Opštinskoj ligi Bijeljine – Zapad.
Potpredsjednik FK „Majevica“ Dušan Maksimović zahvalio je Ristiću na pomoći klubu, ističući da će ova oprema značiti mnogo za igrače.
- Svaka oprema koja će doprinijeti da se igrači osjećaju profesionalnije na terenu, pogotovo na gostovanjima, je dobrodošla i zato ovim putem u ime cijelog kluba želim da zahvalim Slavenku Ristiću na značajnoj donaciji – poručio je Maksimović.
FK „Majevica“ Zabrđe osnovan je davne 1957. godine. Godine 2017. klub je prestao sa radom, a obnovljen je prije tri godine.
Privrednik Slavenko Ristić, inače većinski vlasnik Tehničkog remonta Bratunac i bijeljinske firme „Elvako MetPro“, na ovaj način je nastavio da pomaže sportskim kolektivima, a njegova preduzeća do sada su plasirala oko dva miliona KM donacija pojedincima, udruženjima i klubovima na području Republike Srpske.
Ristić je i predsjednik Republičke stranke Srpske, čija je centrala u Bijeljini, te poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

 

online