Iako je do Ivanjdana ostalo još tri dana, u Bijeljini je već počela prodaja vjenčića. :: zoricakusmuk.info ::

Iako je do Ivanjdana ostalo još tri dana, u Bijeljini je već počela prodaja vjenčića.


Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković poručio je danas u Banjaluci da je poboljšanje položaja i standarda penzionera među najvažnijim prioritetima u radu Vlade koja će, kao i do sada, u zavisnosti od budžetskih mogućnosti, raditi na povećenju penzija i poboljšanju ukupnog položaja penzionera u Republici Srpskoj.

Na sastanku sa delegacijom Udruženja penzionera Republike Srpske, istaknuta je veoma dobra saradnja između Vlade i Udruženja penzionera, te je razgovarano o mogućnostima daljeg unapređenja položaja i materijalnog standarda najstarije populacije u Republici Srpskoj.

Istaknuto je da se program banjske rehabilitacije penzionera odvija prema planu i bez zastoja, te da je Vlada Republike Srpske u budžetu obezbijedila sredstva za ove potrebe.

Premijer Višković upoznao je delegaciju Udruženja penzionera Republike Srpske, koju je predvodio predsjednik Udruženja Ratko Trifunović, o aktuelnoj situaciji u Republici Srpskoj i BiH, a tokom sastanka razmijenjena su mišljenja i o drugim aktuelnima pitanjima.

Sastanku su prisustvovali i predsjednik Skupštine Udruženja penzionera Republike Srpske Slobodan Brdar, kao i direktor Fonda PIO Republike Srpske Mladen Milić.

Nezavisne

 

online