"U PAKLU SAM OD NEDJELJE!" Šta je rekla žena za koju austrijski medij tvrdi da je na snimku iz Beča :: zoricakusmuk.info ::

"U PAKLU SAM OD NEDJELJE!" Šta je rekla žena za koju austrijski medij tvrdi da je na snimku iz Beča


Austrijski sajt tvrdi da je locirao jednu od dvije žene koja se pojavljuje na snimku iz Beča na kojem se one vide sa djevojčicom koja liči na nestalu Danku Ilić.
 
Ta žena, Rumunka, tvrdi da na snimku nije Danka, već njena ćerkica, a Kosmo navodi da su ova najnovija saznanja dostavili austrijskoj policiji.
 
Kako piše ovaj portal, novinari su u kontakt sa ženom A. C. S. (36) stupili preko grupe na Fejsbuku. Ona je, navode, rumunska državljanka i živi i radi u Beču. Bila je, kako kažu, “nervozna” kada je saznala šta se dešava.
 
“Živim u paklu!”
 
– Šta da kažem? U paklu sam od nedjelje! Bila sam u Velsu kada sam tokom noći primila nekoliko poruka da se snimak sa mojim likom dijeli na svim društvenim mrežama, na televizijama u Rumuniji i Srbiji i da se za mnom traga zbog nestalog djeteta. Odmah sam u nedjelju otišla u policiju u Velsu i zatražila pomoć, ali su me poslali kući i savjetovali da se prijavim policiji u Beču u mom okrugu. Juče sam otišla u policiju u 21. okrug, tražila sam da mi pomognu i zaštite mene, zaštite moje dijete i moju majku. Upravo su me poslali kući. Danas je situacija postala alarmantna jer je moje lice bilo lako prepoznatljivo u svim medijima. Bila sam jako uplašena, nisam znala šta da radim. Obuzeo me strah da ću ostati bez posla – izjavila je žena za Kosmo.
 
Razgovor s njom bio je emotivan i težak jer je bila u šoku. Razmišlja, navode, samo o tome šta bi se moglo desiti da su je prepoznali na ulici i da je pozvana policija.

“Policija mi se izvinila”
 
– Ono kroz šta prolazim je strašno! Niko na svijetu ne može da shvati kakva je ovo noćna mora! Mogla sam nevina da stradam. Ja sam majka, saosećam zbog djeteta iz Srbije i voljela bih da ga nađu. Ali ono što prolazim sa svojom majkom je isto tako zastrašujuće! Sada je policija došla u moju kuću, sve sam im ispričala i na kraju su se izvinili za patnju koju sam pretrpjela. Zamolili su me da dođem sutra kod njih da potpišem protokol. Samo želim da ova priča ostane iza mene i da pokušam da je zaboravim – naglasila je mlada Rumunka.
Kosmo.at

 

online