Srbin se oženio zbog papira pa prošao pakao :: zoricakusmuk.info ::

Srbin se oženio zbog papira pa prošao pakao


Nekoliko muškaraca progovorilo je o trendu koji već dugo vremena vlada, i koji je nažalost jedan od izlaza iz sive zone.

Prva stvar koju odmah na startu shvatite je da nema nazad. Pristali ste da jednoj ženi plaćate određenu svotu novca, ispunjavate njene hirove i čekate dan kada će vas nepoznati glas pozvati i reći čarobne riječi: “Dobili ste zelenu kartu.” Ali do tada..

"Ja sam se oženio sa Kanađankom i prvih šest mjeseci je sve bilo OK, a onda je njena ljubomora postala nepodnošljiva. Mi smo živjeli zajedno, tako da to nije bio fiktivan brak. Nije mi dala da sviram i glumim. Ucjenjivala me je, prijetila, a ja sam trpio mada sada shvatam da nisam morao. Rekla bi: 'Sad ću da zovem imigraciju'. Gađala me čašama, flašama po neki put. Prestao sam da sviram dvije godine. Nije mi dala da idem u pozorište! Kada sam je zvao da krene negdje sa mnom nije htjela. Ja sam plaćao sve račune. Muka mi je kad se toga sjetim. Bio sam glup. Da sam znao kako će biti, nikada to ne bih uradio. Kad sam se konačno iselio iz stana dolazila je njena sestra da me moli da se vratim i njene drugarice, na kraju i ona", rekao je u svojoj ispovijesti Nikola Jovanović, muzičar i glumac.

Dodao je da mu je slala prijeteće poruke.

"Morao sam te prijetnje da snimam kao dokaz. Rekao sam joj da ću ja zvati policiju ako mi ponovo prijeti", rekao je Nikola.

Nikola je dodao da je papire dobio nakon pet godina, i da ovo nikome ne savjetuje, piše "Blic".

"Nas dvoje smo se upoznali prije godinu i kusur dana, i od tada traje neprestana svađa i tenzija. Za sve ovo vrijeme potrošio sam desetine hiljada dolara da bih njoj udovoljio. Cijena zavisi od osobe do osobe, i toga koliko je ona bezobrazna. Žena s kojom ja jurim papire ništa ne radi, a treba joj kinta za osiguranje, kola, šminku… Najgore je brate kad želiš sve to da radiš iz interesa, uz ljubav je sve lakše. Ali vjeruj mi, svako će ti reći, kada uzmeš zelenu kartu sve postaje nebitno. Ja se nadam da će me svakog dana neko pozvati, jer ona ne razumije da i ja imam svoje rashode koje moram da riješim. I pored toga što zna da nikada ne kasnim sa lovom, stalno histeriše i prijeti", podijelio je svoje iskustvo i kamiondžija Ivan.

Ekonomista Nikola je rekao da je bio u braku sa ženom koja je bila 10 godina starija od njega i da je sve bilo u redu dok mu nije zatražila ogroman novac i to samo za prvu ratu.

"Jedva sam sve to skupio nekako, radio dva posla dan i noć, i na kraju se oženio. Međutim, tu nije kraj. Jednog dana me pozvala na telefon i rekla da dođem i potpišem papire za razvod inače će me prijaviti. Za to me nije bilo pretjerano briga jer sam u međuvremenu dobio papire, daleko joj lijepa kuća", jasan je Nikola.

Svoje iskustvo je podijelio i student Miloš.

"Završavam drugu godinu koledža i nedavno sam produžio vizu na još dvije godine. Prošlog ljeta sam upoznao jednu djevojku koja mi se opasno svidjela i tu je krenula cijela priča. Razmišljao sam danima kako da joj saopštim da ću nakon dvije godine morati da palim nazad i da mi je jedini izlaz brak – a da me ne shvati pogrešno. Bili smo na nekoj kućnoj žurci i ja sam pred svima izvadio prsten, jer nije mogla da me odbije pred tolikim ljudima hahahaha. Šalim se, uglavnom, ogromnu ulogu igra taj faktor sreće (ako ne uspiješ da se stvarno nađeš djevojku u zaljubiš se)", ispričao je Miloš

​Agencije

 

online