Nadal otkrio da li karijeru završa na Rolan Garosu :: zoricakusmuk.info ::

Nadal otkrio da li karijeru završa na Rolan Garosu


Rafael Nadal posljednjih nekoliko nedjelja glavna je tema u svijetu tenisa, a mnogo se priča o njegovom oproštaju, odnosno načinu na koji će to uraditi.

Španac je nedavno prošao tri kola na Mastersu u Madridu, ali je onda poražen od Jiržija Lehečke, pa su se u prijestolnici Španije oprostili od Nadala, kome je to bio posljednji nastup na tom turniru.

Nadal kroz cijelu karijeru vuče probleme sa povredama, ali kako je njegovo tijelo sve starije sve se sporije i teže oporavlja, a penzija je i te kako blizu.

Ipak, Rafa još nije rekao posljednju riječ, otkrio je da želi da nastupa na turniru u Rimu, a ne planira svoj oproštaj ni na Roland Garrosu, prenosi N1.

"Moj san je da se po posljednji put takmičim na Olimpijskim igrama. Nikada nisam rekao da će se moja karijera završiti na Roland Garrosu", podvukao je Nadal.

Olimpijske igre na programu su u Parizu od 26. jula do 11. avgusta, a nije nemoguće da Nadala vidimo u dublu sa Karlosom Alkarazom.

Ono što se u ovom trenutku nagađa, jeste da bi Nadal mogao da završi karijeru na Laver kupu, baš kao i Roger Federer 2022. godine.

Tanjug

 

online