Melburn je mjesto za nove početke: Đoković predstavio novi tim :: zoricakusmuk.info ::

Melburn je mjesto za nove početke: Đoković predstavio novi tim


Poslije odlaska Elene Kapeljaro i Edoarta Artaldija, Novak Đoković dugo je razmišljao i sada je, čini se, došao do konačnog ''izgleda'' svog tima.

Prije svega, dosadašnji sparing partner Čarli Gomez imaće drugu ulogu.

''Čarli je u ulozi tim menadžera. I dalje učestvuje kao trener asistent, ali više je tim menadžer. Dosta dobro obavlja tu ulogu, iako nema mnogo iskustva. Posvećen je, uči i brzo napreduje, pri tom mi je prijatelj, vjerujem mu i mogu da se oslonim na njega. On se lijepo upotpunjuje sa mojim menadžerom Markom Madenom'', rekao je Novak.

A potom je predstavio i novo lice u svom timu.

''Iza vas je Elektra, još jedna osoba koja će biti dio našeg menadžerskog, brending tima. Na grend slemovima smo u širem sastavu, punijem sastavu, jer je mnogo obaveza prema sponzorima koje treba da pokrijemo'', prenosi ''Sport klub''.

Ostali dio teniskog tima ostaje onaj na koji smo navikli – trener Goran Ivanišević, kondicioni trener Marko Paniki, fizioterapeuti Miljan Amanović i Klaudio Cimalja.

Podsjećamo, Đoković prvo kolo Australijan opena igra sutra od 9.00 časova, a protivnik će mu biti mlada nada hrvatskog tenisa Dino Prižmić.

Tanjug

 

online