JUBILEJ KLUBA "FENIKS BASKET" I HUMANITARNO TAKMIČENjE U ŠUTIRANJU :: zoricakusmuk.info ::

JUBILEJ KLUBA "FENIKS BASKET" I HUMANITARNO TAKMIČENjE U ŠUTIRANJU


Košarkaški klub "Feniks basket" iz Bijeljine danas je obilježio 10 godina od osnivanja humanitarnim takmičenjem u šutiranju, u koje su bila uključena i djeca sa poteškoćama u razvoju koja besplatno treniraju u Klubu.
Predsjednik Kluba Branimir Đokić rekao je novinarima da je u takmičenju učestvovalo oko 100 djevojčica i dječaka, a prikupljenih 595 KM biće poklonjene Udruženju "Bijeljinska djeca suncokreti" koje okuplja roditelje djece s poteškoćama u razvoju, djece u riziku i djece na marginama društva.
Đokić je zahvalio gradu Bijeljina, kompaniji "Elektroprivreda", predsjedniku Skupštine grada Aleksandru Đurđeviću i svim institucijama koje su pomogle u radu Košarkaškog kluba "Feniks basket".
Đurđević je čestitao 10 godina rada Kluba, te istakao da su mnogo uradili za grad.
"Posebna zahvalnost Košarkaškom klubu `Feniks basket` jer su i djeca sa poteškoćama u razvoju zajedno sa svom djecom uključena u rad, trening, druženje, ostvarili su tu inkluziju i to je svijetao primjer kako svi u društvu treba da se ponašaju, da se niko ne osjeti manje vrijednim", istakao je Đurđević.
On je u ime Skupštine grada i Košarkaškog saveza Republike Srpske na čijem je čelu najavio dalju podršku Klubu.
Košarkaški klub "Feniks basket" je za desetogodišnji jubilej uručio plakete gradu Bijeljina i predsjedniku Skupštine grada.

 

online