Atletski spektakl u Bijeljini u organizaciji AK Atletik ! :: zoricakusmuk.info ::

Atletski spektakl u Bijeljini u organizaciji AK Atletik !


U nedelju, 09.04.2023.godine u Etno selu "Stanišići" sa početkom u 12h časova počinje drugi po redu Međunarodni atletski miting "Trofej Bijeljine 2023".
 
Ove godine su se iz atletskog kluba " Atletik" potrudili da se manifestacija proširi na sve uzrasne kategorije te se očekuje preko 200 atletičara iz BiH i Srbije. Gostovanje su najavila velika zvučna imena takmičara iz okruženja što obećava izuzetno jake trke.
 
Promoter ovog događaja je kao i prošle godine proslavljeni Jugoslovenski atletičar Dragan Zdravković.
 
Najbolji Bosanskohercegovački atletičar, Amel Tuka koji je inače i veliki prijatelj ovog kluba je takođe najavio gostovanje i podršku mlađim kolegama.
 
Kako iz AK "Atletik " kažu i oni su iznenađeni velikim odzivom klubova ali i ponosni što su svojim trudom i rezultatima uspjeli da se nađu u samom vrhu kraljice sportova.
 
Prijateljski klub iz Zrenjanina, AK " Banat" na čelu sa Petrom Tankosićem kao i većina klubova iz Srbije i Kosova stiže već u subotu u Bijeljinu. Pokrovitelj ove manifestacije je Grad Bijeljina a pomoć oko realizacije je uzeo i veliki dio društveno odgovornih kompanija našeg grada.
 
Rukovodstvo AK " Atletik" kao i njihovi članovi pozivaju sve ljubitelje kraljice sportova da im se pridruže u nedelju i da svi zajedno budemo dobri domaćini atletičarima i njihovim trenerima koji dolaze u Etno selo "Stanišići".
 
Ukoliko imate dilemu na koji sport upisati dijete, treneri Vas pozivaju da dođete i uvjerite se na koji način se kod njih u klubu radi sa djecom i šta se sve od atletskih disciplina nudi. Svako dijete može da izabere ono što mu odgovara, naravno uz stručnu konsultaciju prof.fizičkog vaspitanja koji rade u ovom klubu.
 
" Dobro nam došli, dragi sugrađani" , poručuju iz AK " Atletik".
 

 

online