Ubjedljivom pobjedom Radnik osvojio pehar Kupa BiH :: zoricakusmuk.info ::

Ubjedljivom pobjedom Radnik osvojio pehar Kupa BiH


Odbojkaši bijeljinskog „Radnika“ danas su na krilima navijača u svom gradu ubjedljivom pobjedom 3:0 savladali ekipu „Domaljevca“ i osvojili Kup BiH.

U uzbudljivom finalu rezultat po setovima bio je 25:16, 25:19, 25:19.

Za najboljeg igrača utakmice proglašen je Miodrag Marinković. Predsjednik Odbojkaškog kluba „Radnik“ Nedeljko Ćorić čestitao je igračima za istrajnost i borbu na svim takmičenjima i napomenuo da se trud i zalaganje uvijek isplate.

Ćorić je podsjetio da je po imenovanju na funkciju predsjednika u ovom sportskom kolektivu istakao da je cilj da Odbojkaški klub „Radnik“ bude vraćen na staze stare slave i da osvaja titule.

„'Radnik' je svojim rezultatima opravdao to što smo vjerovali u njih i onda kada su svi gotovo digli ruke. Bijeljina je grad sporta i nadam se da ćemo u godinama pred nama budućnost biti sve svjetlija i da će mnoga finala u dvoranskim sportovima biti igrana u sali kakvu ovaj grad zaslužuje“, rekao je Ćorić.

Odbojkaški klub „Radnik“ u novembru je osvojio i Kup Republike Srpske, dok ih za nekoliko dana očekuje borba u Premijer ligi BiH, a prva prepreka na putu do titule u četvrtfinalu biće im ekipa iz Ljubinja. 

online